Táborok
Rogers Iskola

Olyan táborokat szervezünk, amelyben a gyerekek megtapasztalhatják az egymásra utaltság érzését, a természet különlegességét, kincseit, a "nomád élet" másságát. Átélik az önellátás szükségességét, a kényelem feladását, a gyaloglás és a fizikai erőfeszítés élményét. Alkothatnak, játszva tanulhatnak, együtt lehetnek.

Ismét visszatértünk a hegyekhez, a Börzsönyben töltöttünk egy hetet.

A lovagkort választottuk táborunk témájának.

Az idei vándortáborunk a Zseliccel ismertetett meg minket.

Mindenki nagy örömére idén megint együtt tudtunk táborozni a tanév végén.

Gondoltátok volna, hogy a békák számára fontosak a gesztenyék?

A tavalyi bakonyi vándortábor után ismét leporoltuk hátizsákjainkat.

A 30. iskolai évünket is erdei iskolával indítottuk.

Ági és Timi vándortábort szerveztek idén nyáron a Bakonyba.

Sikerült legyőzni az időrablókat és visszaállítani az idő rendjét.

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább