Ünnepeink
Rogers Iskola

Mézeskalácsok, karácsonyfadíszek, üvegfestmények - ismét nagy siker volt a karácsonyi vásár.

2010-ben is megtartottuk a Rogers Iskola hagyományos kézműves karácsonyi vásárát, amire minden iskolapolgár készülhetett. A színes vásári forgatagban számtalan szebbnél szebb portékát ragyogó karácsonyfadíszeket, szemet gyönyörködtető üvegfestményeket, míves hűtőmágneseket, ízletes mézeskalácsot és még megannyi jót lehetett megcsodálni és megvásárolni. 

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább