Idén október 22-én tartottuk a szüreti mulatságot.
A délelőtti program az osztályok kultúrköri bemutatóival kezdődött a tornateremben. Izgalmasak és érdekesek voltak az előadások. A szüreti szakkörök igen sokrétűek voltak, mindenki találhatott magának kedvére valót.
A szőlőpréselés, a demizson készítés és a parafa-figura készítés jól megfért a levélképek alkotása és a lekvárkóstolás mellett. Első alkalommal rendeztük meg a házi készítésű lekvárok versenyét. Mindenki kedvére ízlelgethette a finomabbnál finomabb lekvárokat, a végén szavazás útján lett meg a nyertes finomság. A lelkes zsűri végül az "Indián nyár" nevű lekvárt találta a legfinomabbnak.
A szakkörök ideje alatt megterítették a szüreti lakomához az asztalokat az udvaron és a szakköri bemutatók után mindenki ehetett-ihatott. E kellemes délutánt követően kezdődött az őszi szünet, ami alatt kipihenhettük magunkat.