Ünnepeink
Rogers Iskola

Idén is jól sikerült a Rogers Iskolában a hagyományos kézműves karácsonyi vásár. 

A színes vásári forgatagban számtalan szebbnél szebb portékát kínáltak a gyerekek, a szülők és a tanárok. Most is népszerűek voltak az ovisok finom mézeskalácsai, a sok gyönyörű kézzel készített karácsonyfadísz, a sokféle adventi gyertya, a szemet gyönyörködtető ajándékok, finomságok és a Rogers Baráti Kör könyvei. 

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább