Ünnepeink
Rogers Iskola

A hagyományos kézműves karácsonyi vásár idén is megrendezésre került. 

Ezúttal talán a szokásosnál is nagyobb volt a sokaság a rendezvényen. A kézműves termékek között a mézeskalács volt a legnépszerűbb, de találhattunk bőségesen karácsonyi díszeket, ajándéktárgyakat is. Újdonságként egy "félautomata-italautomata" és egy mozgó jósda is kiszolgálta a vásározókat. Az ovisok külön színfoltot jelentettek, saját sütésű mézeskalácsot árultak nagy sikerrel. Üres kézzel idén sem távozott senki a vásárból! 

1
2
3
4
5
6
7
8
9

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább