Ünnepeink
Rogers Iskola

Az adventi vásárunkat ünnepi hangulatot varázsolt a Rogersbe.

Hagyományos kézműves termékeket kínáltak az árusok, valamint sok remek, házilag is könnyen fabrikálható ajándékötletet láthattunk. A felhozatal idén is változatosra sikerült, a gyerekek és szüleik kreativitása nem ismert határt. Több helyen kóstolhattunk mézeskalácsot, habcsókot, finomabbnál finomabb házi süteményeket, pillecukor hóembert, fehércsokis hóember formájú nyalókát, karácsonyfának öltöztetett nyalókát.

Vehettünk karácsonyfadíszt, voltak horgolt csillagok és angyalkák, színes pom-pom gömbök, feldíszített tobozok, papírból, fémből, nemezből készített szépségek. Rengeteg lehetőség állt nyitva azok előtt, akik kézzel készített egyedi ajándékot kerestek: origami karácsonyfa, kulcstartók, ékszerek, karácsonyi nasi üveg, a kézműves szappanok és krémek sokakat vásárlásra buzdítottak. A kézi készítésű karácsonyi üdvözlő lapok is nagyon jól fogytak. Nagyon népszerű volt a madáreleség karika is, hamar elfogyott. Aki akart, teli zsákkal távozhatott.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább