Témanapok
Rogers Iskola

A gyerekek a nap végére jól elfáradtak - ez is csak azt jelezte, hogy mekkora siker volt az idei sport témanap. 

Reggel a közös bemelegítés után 1000 m-es futással kezdődött a nap. Ezután kicsik és nagyok, mindenki kedvére választhatott a sportprogramokból. Volt foci, sorverseny, floorball, kosárlabda, különleges- és még különlegesebb ugróiskolák, biciklis akadálypálya, tenisz, tánc, ugrókötelezés, hullahopp karikázás, népi ügyességi játékok, szkander, petanque, jóga kicsiknek és nagyoknak, kidobós, oxelo- és roller akadálypálya, kölyökatlétika, pingpong, sakk. Ugye nem csoda, hogy elfáradtak estére a gyerekek! Nagyon jól sikerült a nap, jól éreztük magunkat!  

Köszönetet szeretnénk mondani a fantasztikus gyerekjóga óráért Hernold Orsinak (az 1. osztályos Benedek és az ovis Panna). Köszönjük a 8. osztályos Papp Kristófnak a floorball foglalkozás lelkes és szakszerű levezetését!  

1
2
3
4
5
6
 

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább