Projektek
Rogers Iskola

Idén a Föld napján vízhez mentünk, méghozzá a Velencei-tóra. 

Pár évvel ezelőtt már előfordult velünk ez, ami akkor olyan kellemes emlékeket hagyott mindenkiben, hogy újra emellett döntöttünk. 

8 óra előtt a Déli pályaudvaron találkoztunk, és 9 órakor már az agárdi akváriumokban nézegettük a vezetőnk és házigazdánk, Simon Gyuri és kisfia által fogott vízi állatokat, halakat. Miután nagy hajókkal átszeltük a kis vizet, idén is kettéváltunk, és a Pákozd-Sukorói Arborétumba sétáltunk fel, illetve kenukkal a vízre szálltunk. Óriási élmény volt ismét a természet hangjait, illatait, élőlényeit közelről megélni. Keményen belehúztunk az evezésbe, így pont elértük a hajót és azután a vonatot.  

Rengeget D-vitaminnal és élménnyel gazdagodva értünk haza, és abban a hitben, hogy jó lenne mihamarabb visszatérni ide, akár hosszabb időre is.  

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább