Projektek
Rogers Iskola

A karácsonyi szünet utáni időszakban ismét együtt járt korizni az egész iskola.  

Megkérdeztük a gyerekeket, hogy mi a véleményük arról, hogy tanítási időben az egyész iskola együtt jár korcsolyázni? Hogy szerintük miért jó, ha valaki tud korcsolyázni? Hogy látják, mennyit fejlődött a korcsolya tudásuk? Mit kedvelnek a legjobban a korcsolyázós délutánokon?  

"Az a legjobb az egészben, hogy lehet csak úgy hokizni. Szuper, hogy a barátaimmal korizok."
"Jó, hogy iskolaidőben van, mert lehet pihenni egy kicsit. Jó volt a jégkorongozási lehetőség." "Jó, hogy lehet a nálunk kisebbel és nagyobbal közben beszélgetni."
"Nagyon jó a kori, mert ha szeretnél, akkor hokizhatsz, ami azért jó, mert kipróbálsz egy új dolgot."
"Szerintem jó volt nagyon ez a korcsolyázás, én nagyon élveztem, mert egyedül nem olyan jó. És sokkal jobb, mint a tanóra. Persze az is tud jó lenni, de ez sokkal jobb."
"Én nem tudok korcsolyázni, de egy kicsit megtanultam, szerintem nagyon jó, ha valaki tud a jégen siklani egy kis élen."
"Például azért is jó, mert segítünk, segíthetünk a kicsiknek. A kicsiken látszik a fejlődés és az is, hogy szeretik. "
"A korizós délután egy jó lezárása a napnak."
"Nagyon sajnálom, hogy vannak olyan tanárok, akik nem jöttek fel a jégre. "
"Én a koriidők alatt sokat fejlődtem, meg tudok már állni és már sokkal gyorsabban megyek. A barátaim sokat segítettek ebben." 
"Azért jó, ha korcsolyázunk, mivel ha már tud az ember csak úgy száguld és az csodálatos. Én nem annyira tudtam korizni, de most már jól korizok. Imádom a korit."
"A korizás egy olyan örök élmény, amit nem lehet elfelejteni."
"A korcsolyázás azért jó, mert kikapcsolódsz tőle, levezeted a dühöd, és szórakoztató."
"Az a legjobb a délutánban, hogy a lányokkal fogócskázunk és jelzőlámpásat játszunk."
"Nagyon jó dolog, hogy sokat fejlődik az egyensúlyérzék."

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább