Projektek
Rogers Iskola

Idén újra voltunk futni egy csapatnyi lelkes gyerekkel és szüleikkel! 

A 29. Telekom Vivicittá Városvédő futást április 13-án, vasárnap rendezték meg.  

Hihetetlen tömeg fogadott minket a Margitszigeten, a sok vidám futó között jó volt ott lenni rogersesként. Minden korosztály képviseltette köztünk magát, elsőstől a nyolcadikosig mindenki izgatottan várta a rajtot. Több ezer futó között mi is útnak indultunk, és 3,2 km teljesítése után mosolyogva értünk be a célba.  

Nagyon jó kis közös program volt ez! Többekkel úgy váltunk el egymástól, hogy legközelebb is itt szeretnénk lenni, és még többen, együtt, újra megélni ezeket a pillanatokat.  

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább