Projektek
Rogers Iskola

A 6. osztály idén is készített mestermunkát, amit a Rogers Napokon mutattak be.

A munkák többsége idén is írásos alkotás volt, amikben a gyerekek az őket leginkább érdeklő témákat dolgozták fel. Volt, aki a kedvenc focicsapatának dolgozta fel a történetét, volt, aki a városállamok világába kalauzolt el minket, vagy a LEGO-t mutatta be, de megismerkedhettünk a mesebeli repülő lényekkel vagy a jégkoronggal és a könyvkötészettel is. Meghallgathattunk egy dalt a Valahol Európában-ból, láthattunk capuera bemutatót, hip-hop előadást és rajzillusztrációkat is.  

A gyerekek nagyon sokszínű és változatos témákat választottak, aminek a bemutatóját élvezettel hallgatta végig az egész iskola. A témákat nagy alapossággal és részletességgel dolgozták fel, egyedi módon. A bekötött mestermunkákat bárki elolvashatja az iskolában, és az érdeklődők meghallgatták a 6.-osok előadását ezekről a Rogers Napokon. Az előadások remekül sikerültek, a gyerekek magabiztosan és a saját témájuk szakértőiként adtak elő a tudásukat és mindazt, amit erről írtak. Nagy kitartást és alaposságot igényel ez a munka minden 6.-os évfolyamtól, amit idén is szépen teljesítettek a gyerekek, és a Rogers Napokon előadások után mindannyian büszkék voltunk rájuk.  

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább