Projektek
Rogers Iskola

A harmadik osztály idén új terembe költözött és új tábla várta őket.

Tábla helyett befestettünk egy egész falat tábla festékkel. Mindannyian kíváncsian vártuk a fejleményeket. A gyerekeket meglepte a fekete fal. Amikor kiderült, hogy ez az ő iskolatáblájuk, azonnal birtokba vették. Szeretnek különböző színű krétákat próbálgatva írni, rajzolni rá. A Rogers Iskolában fontos számunkra, hogy a gyerekeket tevékenységen keresztül motiváljuk, minél több alkalommal legyenek aktív részesei egy-egy foglalkozásnak. Ez a tábla nagy segítség ebben, mert a nagy felület miatt sokan – akár egyszerre is- odaférnek hozzá. A pénteki hétzáró beszélgetőkörünkön is jó hasznát vettük, átbeszéltük, hogy mi történt velünk a héten, miben fejlődtünk, mi újat tanultunk, a gyerekek a táblára írták fel, amit ők a legfontosabbnak tartottak.  

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább