Projektek
Rogers Iskola

A tavaszi szünet előtti utolsó napon rendeztük meg a várva várt bolhapiacot.  

A hangulatról a másodikos kék osztályból Gyulyás Márkó gitárral és Gábos Marci dobbal gondoskodott. Most is készültek erre az alkalomra finom falatok, amiket mi, délutáni nassolók hamar eltüntettünk. Remek könyveket, játékokat vásárolhattunk, aki az izgalmakat szerette, annak ott voltak a zsákbamacskák. Komoly kártyagyűjtők vadásztak ritkaságokra, és persze most is gazdát cseréltek a plüssállatok.  

1
2
3

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább