Projektek
Rogers Iskola

Az 5. Maratoni Sportnapunkon jó volt megint együtt sportolni!

Nagyon készültek rá a gyerekek, mi pedig igazán sokrétű, sokszínű programmal készültünk nekik. 

A tanítási időben az ovisok és az iskolai osztályok váltották egymást, lelkesen, nagy lendülettel vetették bele magukat a különböző mozgásformákba. Fél 4-kor csatlakoztak hozzánk a szülők, testvérek, és folytatódott a jókedvű játék. Fociztunk, kosaraztunk, floorballoztunk, táncoltunk, sorversenyeztünk, sziámi kidobóztunk. Idén is gondoskodtak az éhes, szomjas, elfáradt gyerekekről, felnőttekről a 4. osztály anyukái.  

Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, hideg volt, esett az eső. Szomorúan vették tudomásul a gyerekek, hogy idén elmarad az éjféli futás. De este 10 óra körül egyszer csak elállt az eső, megenyhült az idő, és a kitartó csapat elindulhatott az iskolakörre. Nagyon elfáradtunk, de rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak. Jó volt megint együtt sportolni!  

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább