Projektek
Rogers Iskola

Örömmel csatlakoztunk a III.Országos Palacsinta Naphoz.

Az adományokat a Dóri Gyermek Hospice Ház javára gyűjtöttük. Reggel egymás után érkeztek a családok finomabbnál finomabb palacsintával, amiből jót lakmároztunk, a délelőtt során pedig közösen megnéztük a Palacsintás király című filmet.  

Jövőre is szeretnénk ehhez a szép és fontos kezdeményezéshez csatlakozni és szívesen bevonnánk ebbe az egész iskolát, hogy közösen segítsünk a Gyermek Hospice ház kis lakóinak.  

1
2
3
4
5
6

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább