Projektek
Rogers Iskola

A hatodik maratoni sportnapunkat is nagy érdeklődés kísérte. 

A programok több helyszínen: a tornateremben, a 8. osztály termében, és az udvaron zajlottak igen nagy kínálattal. 

A naprendszerfutás még világosban zajlott, az iskola 1 km-es körzetében jelöltük ki a Naprendszer bolygóinak helyét. Aki végig futotta a Naprendszert, az minden egyes állomásnál újabb és újabb ismerettel gyarapodtak a bolygókról.  

Sok érdeklődőt vonzottak a táncos foglakozások, jó volt, hogy nem csak lányok álltak be mozogni. sokan kipróbálták a gyerekjógát, külön örültünk a felsősöknek, meg a fiúknak. Különösen nagy érdeklődés kísérte a tanár- diák-szülő foci körmérkőzést, ahol a diák csapatkapitányok választottak maguknak társakat a gyerekek, szülők és pedagógusok közül. Nemes és egyben heves küzdelemben vívtak meg egymással a csapatok. A sláger idén is a fergeteges mocsárfogó volt és a programzáró éjféli futás. A kicsik közül ekkorra már többen elfáradtak, bár volt, aki egy nagyobb otthoni pihenő után a nagymamájával futotta le éjfélkor az iskolakört. Még sokat fogjuk emlegetni ezt a napot! Hálás köszönetünk a rengeteg segítségért, amit a szülőktől kaptunk!  

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

További cikkek

Ünnepek

Az ünnepeink adják az életünk kereteit, fontos szerepük van a közösségépítés szempontjából. A tanév mindegyik szakaszát egy-egy ünneppel zárjuk.

 
Tovább

Kultúrkör

Az alsó osztályokban a hagyományos tantárgyakon kívül egy-egy különböző kultúra szimbólumaival, szokásaival, hagyományaival ismerkedünk.

 
Tovább

Óvoda

Színes óvodai életünk projektjei, a közös kirándulások, ünnepeink a gyerekek érdeklődésére és aktivitására helyezik a hangsúlyt.

 
Tovább

Táborok

Az erdei iskola, az év végi tábor és az osztálykirándulások, túrázások, gyakran a szülőkkel együtt, a tantervünk szerves részét képezik.

 
Tovább

Témanap

Diákjaink vegyes korú csoportokban, különféle művészeti ágakban egy előre megadott témát dolgoznak fel sokféle megközelítésben.

 
Tovább

Projektek

A projektek a tanulás-módszertani technikák elsajátítására, kipróbálására adnak lehetőséget. Fejlesztik a kreativitást és a szervezőkészséget is.

 
Tovább