Like
Rogers, az együttműködés, a bizalom és
a sokoldalú tudás iskolája Miben több ez az iskola?

Kopogtató foglalkozások

Minden tanévben játékos ismerkedő foglalkozásokat szervezünk az iskolánk iránt érdeklődő családoknak. Januártól március közepéig három turnusban, 3-3 alkalommal várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.

Bejelentkezés

A foglalkozásokra folyamatosan várjuk a családok jelentkezését. A csoportok beosztását a jelentkezések alapján készítjük el, és emailben küldünk meghívást a foglalkozásokra.

Bejelentkezés

Gyerekeknek

Ajánljuk azoknak a gyerekeknek, akik már nagyon várják az iskolát, akik egyáltalán nem várják az iskolát, akik szívesen játszanak csoportban, akiknek kedve vagy szüksége van képességfejlesztő játékokban részt venni.

A gyerekeknek készség- és képességfejlesztő játékokat szervezünk, bevonva őket az általunk használt tanulási formákba, helyzetekbe. A találkozások alkalmat adnak a gyerekeknek arra, hogy megismerjék egymást, leendő tanítóikat, és otthonosan mozogjanak a Rogers Iskolában. A tanítók a gyerekek megismerése mellett megfigyelik a már kialakult készségeket, ismereteket.

Szülőknek

Ajánljuk azoknak a szülőknek, akik szeretnének segítséget kapni a gyermekük számára legmegfelelőbb iskola vagy iskolatípus kiválasztásához, szeretnék tudni, hogyan segítsék gyerekük átlépését az óvodából az iskolába és hogyan készüljenek az iskolára.

A gyerekekkel való munka során a szülők fontos partnerek számunkra, ezért szeretnénk, hogy ők is minél jobban megismerjenek bennünket. Ennek érdekében a gyerekfoglalkozásokkal párhuzamosan a szülőknek is szervezünk egy ismerkedő sorozatot. A találkozókon kötetlen formában beszélgetünk a személyközpontúság rogersi szemléletéről, nevelési elveinkről, a számunkra fontos értékekről, iskolánk felépítéséről, értékelési módszereinkről, és minden olyan dologról, ami a szülőket érdekli. A beszélgetések során a szülők megismerkednek a következő év tanítóival, akiktől az első osztállyal kapcsolatos kérdéseikre választ kaphatnak.

További információ iskolai napokon a (06 1) 209 3609-es telefonszámon vagy a rogersinfo_kukac_rogersiskola.hu email címen.

A foglalkozások ára: alkalmanként 2.000,- Ft / család. A gyermekeket és a szülőket is két-két kolléga várja ezekben az időpontokban. Kérjük, hogy a gyerekeknek hozzanak váltócipőt.

Feliratkozom

Összeállítottunk egy 8 részből álló hírlevél sorozatot, amiben az iskolaválasztás minden fontos kérdésére igyekszünk választ adni.

Iratkozzon fel most és ismerjen meg minket!

Mi iránt érdeklődik?

Kopogtató

A gyerekeknek készség- és képességfejlesztő játékokat tartunk, bevonva őket az általunk használt tanulási formákba, helyzetekbe.

Rogers kopogtato

Ismerkedő foglalkozások

Alapítványunk

Iskolánk és óvodánk fenntartója a Carl Rogers Személyközpontú Iskola Alapítvány.

Alapítványunk